Skills4future: DIGITAL & GREEN WEEK 2024

La 25 martie 2024, s-a desfășurat un eveniment extraordinar care a adus împreună studenții în căutare de inspirație și antreprenori dornici să împărtășească din experiența lor. Organizată de către Centrul pentru Competențe și Inovare STEAM Innovation, în cadrul departamentului de Management și Antreprenoriat, FBAA, ASEM, această întâlnire a fost plină de idei inovatoare și discuții captivante.
Evenimentul a acoperit o gamă largă de subiecte esențiale în domeniul antreprenorial – de la motivarea studenților de a începe o afacere și până la detaliile fundamentale ale branding-ului, instrumentele digitale, sustenabilitatea, evaluarea riscurilor și oportunităților în peisajul antreprenorial al Republicii Moldova.
Antreprenorii au împărtășit cu generozitate din experiența lor valoroasă: Amir ROITMAN, co-fondator KMB Events, Quantum Business Club; Ivan ȚĂRANU, co-fondatorul agenției de branding Cutline Agency; Dumitru TALMAZAN, co-fondatorul agenției digitale ASAP Digital Team; Anatoli CACESOV, șeful Departamentului de distribuție al SRL „Vion-Impex”.
De asemenea, apreciem profund implicarea activă a studenților în discuții. Această întâlnire a fost nu doar o oportunitate de învățare, ci și o experiență minunată și inspirațională pentru toți cei prezenți! Ne bucurăm că putem crea astfel de oportunități de învățare și networking în comunitatea noastră.
Acest eveniment a fost parte a proiectului Erasmus + EDU-2022-CBHE-STRAND-2, “Skills4future – Developing and improving the STEAM skills of students and teachers for curriculum innovation and sustainable development of higher education institutions and local businesses”.