Skills4future: Concursul planurilor de afaceri Lean Canvas, 2024
Vineri, 15 martie 2024, 4 echipe din cadrul ASEM, formate din studenți anului 2 ai programului de studii Business și Administrare, au participat la Concursul inter-universitar de planuri de afaceri, parte a proiectului Erasmus+ Skills4Future!
La concurs au participat studenți din cinci universități din Republica Moldova: ASEM, USM, UASM, USARB și USCH cu 20 de planuri. Participanții la concurs trebuiau să elaboreze planuri de afaceri, în cadrul cărora obligatoriu să fie oglindite toate trei aspecte ce țin de sustenabilitate: economic, social și de mediu.
Echipele noastre au dat dovadă de creativitate, prezentând proiecte originale, precum: Confecționarea manual a genților din mărgele, Hotel pentru câini, Produse de cofetărie – marshmello și bezea, plus Cursuri online/offline și Pizza Automat.
Audiența și juriul, format din reprezentanți universităților europene partenere implicate în proiectul Skills4Future, precum și sponsorii evenimentului, au fost impresionați de eforturile și produsele create de studenți, evidențiind nu doar ideile de afaceri, ci și rezultatele concrete obținute.
Studenții participanți ASEM: COLODROVSCHI Mihaela, GRADINARU Erica, VERHOVETCHII Adina, POPESCU Gabriela, CALIN Feodosia, SAVCENCO Iana, OSMULCHEVICI Nicoleta, CODRITCHI Valeria, MANAF Ionela!